; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Microfon karaoke

Antena 1 va avea în grilă un nou show. La „ZaZa Sing” se va face karaoke

09 March 2017

Postul Antena 1 a anunțat că, în curând, în grila sa de programe se va regăsi o nouă emisiune, „ZaZa Sing', realizată după formatul internațional „Singing Bee'. Vă reamintim că același show a fost, în 2008, și la Pro TV, cu Andra în rol de prezentatoare.

În noul show de la Antena 1 iubitorii de muzică vor avea șansa să arate cât de bine stăpânesc muzica și versurile, dar să și câștige un premiu în bani.

De-a lungul mai multor probe, concurenții vor cânta și se vor întrece în versuri, acompaniați de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediții va exista un singur câștigător. Fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenții vor avea parte de provocări. Nu vor lipsi nici invitații surpriză, pentru că în fiecare ediție vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

'Singing Bee' este un format internațional de succes, vândut în 36 de țări, care a fost produs prima oară în 2006 pentru postul de televiziune NBC. 

Citește și:

Andra dă tonul distracției. Începe emisiunea „O-la-la!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare