; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1 se pregăteşte de lansarea „Top Chef”

01 October 2012

În această toamnă, Antena 1 lansează un nou format bazat pe gastronomie: Top Chef. 24 dintre cei mai buni bucătari din ţară vor intra într-o competiţie unde îndemânarea, orgoliul şi ineditul se vor împleti.

Arbitrii poartă numele unor specialişti în gastronomie apreciaţi şi experimentaţi: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Cine sunt cei trei Top Chefi

Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai apreciaţi Top Chefi cu recunoaştere internatională. Originar din Israel, deţine secretele a peste 2.000 de reţete sofisticate şi a avut oportunitatea să creeze show-uri culinare pentru faimoşi presedinti de stat, precum Bill Clinton sau Francois Mitterand, pentru importanti politicieni ca Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei, Printul de Liechtenstein, dar şi personalitãţi de la Hollywood printre care Madonna şi Robert de Niro.  

Nicolai Tand şi-a şlefuit pasiunea pentru gastronomie în Franţa, acolo unde a petrecut 13 ani, la finele cărora s-a întors în România pentru a-şi deschide un bistro cu tehnologie, savoir-faire şi materii prime franţuzeşti. Nicolai a îmbinat în micul său local gastronomia franţuzească şi arta contemporană.

Tudor Constantinescu a studiat gastronomia în Belgia, unde a lucrat cu faimoşi ciocolatieri precum Wittamer, Marcolini sau Herman Van Dender. Apoi, timp de patru ani, a călătorit prin toată lumea, în calitate de consultant pentru reţeaua de lanţuri hoteliere Marriott şi operatorul de vase de croazieră Royal Caribbean, pentru ca mai apoi să se întoarcă în România unde şi-a deschis propria afacere. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare