; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1 se pregăteşte de „Burlacul 2”

08 March 2011

Catalin botezatu nu va mai participa in al doilea sezon al emisiunii burlaculChiar de 8 Martie, Ziua Femeii, Antena 1 a anunţat oficial că show-ul „Burlacul', care l-a avut vara trecută pe Cătălin Botezatu în rol principal, va continua cu sezonul doi.

În curând telespectatorii se vor bucura de un nou sezon al show-ului de success „Burlacul', informează comunicatul oficial al televiziunii din Intact.

După ce vara trecută Cătălin Botezatu a cucerit inimile concurentelor, dar şi pe cele ale telespectatorilor, emisiunea, unul dintre hiturile sezonului estival 2010, va reveni la Antena 1, de data aceasta cu un nou burlac în prim-plan.

Noul burlac îşi invită pretendentele la casting pentru a le alege doar pe cele care vor intra în lupta pentru inima sa. Pe lângă suspansul şi emoţiile situaţiilor create de concurs, telespectatorii se vor bucura de imagini spectaculoase, filmate în locaţii exotice din ţară şi străinătate.

Cum în dragoste şi în război totul este permis, aceasta va fi singura regulă după care viitoarele concurente vor lupta pentru inima burlacului!

Un format internaţional de succes, „Burlacul' a fost show-ul verii la Antena 1 în sezonul estival 2010.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare