; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mereu_cu_tine

Antena 1 lansează un slogan de sezon și un nou pachet grafic luni, 28 august

25 August 2017

Nu mai ținem pasul cu atâtea noutăți: Antena 1 tocmai a anunțat că luni, 28 august, când lansează grila de toamnă, mai face niște schimbări.

28 august este ziua care marchează debutul grilei de toamnă pentru Antena 1. Începând cu această dată, postul de televiziune trece și la o nouă grafică, anunță postul într-un comunicat.

„Mereu cu tine' este mesajul care îmbracă oferta acestui sezon, fiind declinat vizual și în ID-urile stației.

Dupa „100 de zile de vară', Antena 1 continuă în această toamnă promisiunea de a fi „mereu cu tine'.  Primul pas: telespectatorii devin vedete în noua identitate a stației, fiind protagoniștii noilor execuții alături de cele mai mari staruri Antena 1.

Noua grafică a stației a fost dezvoltată de către departamentul de design al Antena Group, concept coordonat artistic de Cristi Mare si Radu Bogdan „Crizze'.

ID-urile de post care marchează  mesajul  „Mereu cu tine' au fost realizate de echipa de producție Antena Group, coordonată de Ştefan Soare şi Vali Moroianu, regizor Cătălin Bugean, concept dezvoltat de echipa de creație Antena Group, reprezentată de Radu Cimpoeșu – Head of Copy, Cristi Mare – Senior Art Director și Radu Bogdan „Crizze' – Head of Design.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare