; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

XFactor

Antena 1 lansează grila de toamnă. Uite când încep marile show-uri!

28 August 2017

O parte din emisiunile consacrate se întorc în programul Antena 1 de astăzi, însă  grila de toamnă a postului își intră în drepturi treptat. Iată când încep marile show-uri ale postului:

 

 

 

„The Wall – Marele Zid'

Marea noutate a toamnei la Antena 1 va fi premiera „The Wall – Marele Zid', emisiune prezentată de Valentin Butnaru, ce începe miercuri, 13 septembrie, de la 20.00. Emisiunea produsă de echipa coordonată de  Mona Segall se filmează acum în Polonia și va fi difuzată  trei zile pe săptămână, miercuri, joi şi vineri, de la 20.00.

 

 

 „Chefi la cuțite'

Noul sezon „Chefi la cuțite' revine din 11 şi 12 septembrie, de la 20.00. Din toamna aceasta, între chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu competiția este mai mare ca niciodată! Fiecare a câștigat până acum un sezon, iar noua miză pusă în joc va trebui să fie cucerită printr-o strategie bine pusă la punct, cu ajutorul celor mai talentați concurenți. 

 

„X Factor'

Spectacolul prinde culoare în noul sezon al show-ului „X Factor', lansat vineri, 8 septembrie, de la 20.00. O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carlas Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor.  În prima săptămână, telespectatorii vor avea parte de o porţie dublă a îndrăgitului show, cea de-a doua ediţie fiind difuzată duminică, 10 septembrie.

 

„iUmor'

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor', difuzat începând cu duminică, 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea „iUmor. 

 

„Te cunosc de undeva!'

Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, „Te cunosc de undeva!' își deschide și el porțile – pentru sezonul 12 –  pentru o nouă serie de vedete care se vor întrece în transformări uluitoare.

 

„Băieţi de oraş'

Mihai Bendeac şi echipa sa revin în cel mai nou sezon „Băieţi de oraş', un serial ce îi are în centrul acțiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboțelu’ și Versace. Data premierei este miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare