; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1 îi ia interviu lui Ozzy

30 September 2010

Sâmbătă, 2 octombrie,  postul Antena 1 va difuza în exclusivitate un interviu de senzaţie cu „naşul heavy metalului', celebrul Ozzy Osbourne. Ozzy se află în toamna aceasta pentru prima dată în România pentru a susţine un mult aşteptat concert, parte a turneului mondial de promovare a noului său album „Scream'.

Înainte de ziua concertului, Antena 1 a reuşit să stabilească o întâlnire cu îndrăgitul rocker pentru un interviu dedicat tuturor fanilor săi din România. Reportajul va fi prezenzat chiar în ziua concertului de postul Antena 1.

Ozzy Osbourne pe numele adevărat John Michael Osbourne, şi-a început cariera muzicală în 1967, însă a devenit cunoscut ca lider al trupei Black Sabbath. În 1981, Ozzy a decis să încerce şi o carieră solo, iar succesul nu a întârziat să apară. Albumul său de debut, Blizzard of Ozz lansat in 1980 s- a bucurat de un succes extraordinar, iar  „No more tears' a primit 4 discuri de platină. Ozzy a fost mereu un inovator reuşind astfel să îşi pună amprenta pe generaţii întregi de fani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare