Homepage  / Vedete româneşti

Antena 1 i-a dat din nou în judecată pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. „Deja începe să îmi fie teamă”

Antena 1 i-a dat din nou în judecată pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. „Deja începe să îmi fie teamă”
11

de Roxana Mirea,

Războiul dintre Antena 1 și cei trei foști jurați de la „Chefi la cuțite” continuă. Antena Group i-a dat din nou în judecată pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. În plus, compania media ar fi dat-o în judecată și pe soția lui Florin Dumitrescu. Cheful bucătar a făcut și el noi declarații despre această situație.  

Antena 1, noi procese împotriva lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea 

Antena Group a dechis noi acţiuni în instanţă împotriva lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Acţiunile au fost înregistrate marţi, pe 12 martie, potrivit datelor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanţelor de Judecată. 

Compania media a deschite câte un proces pe numele fiecărui chef, obiectul fiind „pretenţii”. În plus, Antena ar fi dat-o în judecată și pe Cristina Sima Dumitrescu, soția lui Florin Dumitrescu. 

Noile procese vin după ce Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au făcut declarații dure și au lansat acuzații la adresa Antenei Group. Acum 3 săptămâni, Dumitrescu spunea că se așteaptă să fie din nou dat în judecată pentru că a vorbit public despre colaborarea cu ei. Pe de altă parte, Scărlătescu a declarat pe 12 martie, pentru cancan.ro, că el și colegii lui nu au fost plătiţi pentru sezonul 12 din „Chefi la cuțite”. 

Antena Group a mai deschis câte două acţiuni în instanţă pe numele fiecăruia dintre Chefi, la sfârşitul anului trecut. Primele procese au fost deschide pe 23 noiembrie 2023 şi aveau ca obiect „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Alte procese au fost deschise pe 8 decembrie şi aveau obiect „pretenţii”, materia „litigii cu profesionişti”. 

Chefii își formează echipele la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Florin Dumitrescu: „Încă un proces. Hai că se poate!” 

Florin Dumitrescu a făcut noi declarații pe Instagram despre această situație. Bucătarul a declarat că s-a trezit acum cu 4 procese, după ce toată viața s-a ferit de astfel de situații.  

Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioadă din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii. Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!” a declarat Florin Dumitrescu.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton