; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1 face “PufStock” de Sf. Valentin

13 February 2011

PufStockSimona Gherghe, Răzvan Popescu, Dan Capatos, Răzvan Simion şi Dani Oţil ii invită pe români la PufStock', cea mai mare bătaie cu perne din ţară, de Valentines Day, pe 14 februarie. Ineditul eveniment va fi găzduit de trei mari oraşe: Bucureşti, Timişoara şi Constanţa. Simona Gherghe va fi de faţă la Bucureşti, Dan Capatos va lua în primire Constanţa, iar Răzvan şi Dani vor merge la Timişoara.

.

Antena 1 va pune la bătaie nu doar perne, ci şi câte un premiu de 10.000 de lei pentru fiecare oraş. Acesta va fi acordat în urma unei trageri la sorţi. Prin înscrierea la competiţie, fiecare participant va primi câte o pernă şi va avea o şansă la premiu.

Concurs pe Facebook

Răzvan şi Dani vor urca în avionul de Timişoara imediat după terminarea emisiunii şi vor coordona bătălia' de la Iulius Mall din localitate.

Dan Capatos va porni spre CityPark Mall din Constanţa, iar Simona Gherghe şi Răzvan Popescu îi vor aştepta pe bucureşteni la Afi Palace Cotroceni imediat după emisia Acces Direct, care ia sfârşit la ora 19.00.

Pe parcursul întregii zile, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări, în transmisiune directă din cele trei oraşe, bătăile cu perne de la PufStock'.

Postul din Intact va organiza un concurs şi pe Facebook. Astfel, utilizatorii popularei reţele vor putea să trimită un cadou sau o invitaţie surpriză partenerului, iar dacă acesta/aceasta îi va răspunde la fel, perechea va intra în tragerea la sorţi pentru cele trei cine romantice oferite de Antena 1, de Valentines Day, la Vila Rodizio din Capitală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare