; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlcsnap error338

Antena 1 difuzează miercuri ultimul episod „În puii mei!”

03 May 2016

Îndelung parodiat la „În puii mei!', spaima fiţelor de Dorobanţi, Andrei Versace revine în forţă în ultimul episod din acest sezon al show-ului de comedie, difuzat mâine seară, de la 20.30, la Antena 1. Inspirat din videoclipurile pe care Versace le postează pe conturile de socializare, ţinându-şi mereu „fanii' la curent cu noutăţile din viaţa lui, Mihai Bendeac creează o situaţie cu totul şi cu totul ieşită din comun pentru craiul de Dorobanţi.

vlcsnap-error338

Andrei Versace îşi începe discursul printre ruine: „Ce faceţi măi, prăduitorilor? Tot morţi? Tot morţi? Eu viu! Mai ţineţi minte când ziceaţi de Versace că e ultimul om? Uite că gura prăduitorului adevăr prevesteşte! Păi ce am făcut mă nene, mă? Eu m-am descurcat şi la sfârşitul lumii. Voi de abia vă descurcaţi până la sfârşitul lunii! Eu sunt aici, bineînţeles unde e Versace e kilometrul 0 al dezastrelor, de unde se dă apocalipsa exactă. Toată viaţa nu am avut nicio lipsă, acum am apocalipsă!', a povestit personajul interpretat de Mihai Bendeac.

vlcsnap-error391

Deşi i s-a îndeplinit visul şi poate spune despre el că este şi cel mai deştept şi cel mai frumos bărbat de pe pământ, Versace realizează, de fapt, că îi lipseşte unul dintre cele mai de preţ lucruri din viaţa sa: „Mi-am dat seama că prăduitorii mei, adică voi, eraţi sensul vieţii mele şi nu mai am pe cine să umilesc!'. Adevărata provocare începe însă când craiul de Doronbanţi începe să îşi caute pe cineva, alături de care să ducă mai departe specia umană.

Ce şi-a imaginat Mihai Bendeac pentru Versace, telespectatorii vor putea afla urmărind ultima ediţie din acest sezon „În puii mei!', difuzată miercurea aceasta, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor putea urmări şi aventurile torţionarului Vişinescu, în rol de preparator fizic la echipa naţională de fotbal a României, dar şi un nou scheci de senzaţie care îi are prim plan pe Roby Roberto şi iubita sa, Daniela, în cea mai fericită ipostază din viaţa lor, aceea de părinţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare