; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bodrum 1

Antena 1 difuzează începând din 15 august un nou serial turcesc, „Valurile vieţii”

31 July 2019

Pe tronsonul orar lăsat liber de serialul Surorile' (Kardeş Çocukları'), care ajunge la final pe 15 august, la ora 14.00, în grila Antenei 1 va intra altă producţie turcească, Valurile vieţii' (Bodrum Masali'). Primul episod va fi difuzat pe 15 august, de la ora 15.00, urmând ca din 19 august telespectatorii să urmărească câte două episoade de luni vineri, de la ora 14.00. 

 

Serialul, difuzat în Turcia în 2016-2017, are 42 de episoade şi spune povestea lui Evren Ergüven (Murat Aygen, Yaman', Mireasa din Istanbul'), care are o familie aparent fericită cu Yıldız (Şevval Sam, Ender din Preţul fericirii'), mama celor doi copii ai săi. Din cauza unor probleme finaniciare, şi anume Evren intră în faliment cu afacerile sale, familia Ergüven este nevoită să se mute în Bodrum. Aici ies multe secrete la iveală despre Evren, unul dintre ele fiind faptul că ducea o viaţă dublă, în timp ce Yıldız este dorită de un fost iubit din tinereţe, Faryali (Timuçin Esen).

 

Din distribuţie mai fac parte Dilan Çiçek Deniz (în rolul Su) şi Alperen Duymaz (Ateş), pe care îi puteţi vedea şi la Happy Channel în Legea familiei' (Çukur').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare