; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X factor 3

Antena 1 difuzează în weekend două ediții „X Factor”

21 September 2016

Săptămâna aceasta, „X Factor' vine în porție dublă la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată atât în ziua obișnuită, vineri, cât și duminică. Pe 23 septembrie, de la ora 20.30, dar și pe 25 septembrie, de la ora 20.00, jurații Delia, Horia Brenciu, Carlas Dreams și Ștefan Bănică se întâlnesc cu noi concurenți veniți la audiții.

[Not a valid template]

De la un italian care vrea să-i cucerească pe români cu beat-ul său, la o familie de cântăreți sau doi adolescenți care promit să spună multe în muzică, telespectatorii Antena 1 au parte de povești speciale pe scena „X Factor'. Nu contează vârsta sau meseria, ci doar doza de factor X pe care o are concurentul și care de câteva ori îi va face pe jurați, săptămâna aceasta, să ofere 4 DA și multe laude.

Horia Brenciu va fi cucerit de energia și veselia cu care o puștoaică va întâmpina publicul și, la finalul momentului susținut de aceasta pe scena, va decide să îi facă un dar pe care tânăra nu îl va uita prea curând: renul Gustav, mascota de pluș pe care Horia a avut-o cu el la audițiile de anul acesta. Dacă acest cadou va fi însoțit de pașaportul către următoarea etapă a concursului rămâne de văzut în ediția de vineri seara.

Cine îl va face pe Carlas Dreams să exclame „ce ați făcut pe scenă ar trebui să fie sport olimpic', ce vor avea jurații de spus în fața a doi gemeni care cred cu tărie că merită să meargă mai departe, dar și de ce Delia o va ruga pe o concurentă să mai cânte ceva „doar de plăcere', veți afla săptămâna aceasta la „X Factor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare