; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1 difuzeaza duminica finala iumor 1

Antena 1 difuzează, duminică, finala „iUmor”. Cum va fi ales câștigătorul trofeului

09 December 2016

Marea finală a show-ului „iUmor' va fi difuzată de Antena 1 duminica ce vine, pe 11 decembrie, începând de la ora 20.00.

Cei nouă finaliști, Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă, aleși de telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicația emisiunii, se vor lupta pentru trofeul „iUmor' și marele premiu de 20.000 de euro.

antena-1-difuzeaza-duminica-finala-iumor-1

Potrivit unui comunicat Antena 1, fiecare dintre concurenții finaliști va prezenta în fața juriului și a publicului un moment. În continuare, doar cei care vor obține trei LIKE-uri de la jurați (Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, n.red.) vor putea intra la votul final, care le aparține telespectatorilor.

[Not a valid template]

„Ca în primul sezon, „bucătăria' emisiunii este la vedere, astfel încât transparența votării să fie maximă', se arată în documentul citat.

Emisiunea a fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor vor putea fi exprimate live, în timpul emisiunii. Mai precis, echipa de producție a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obținut trei „Da' din partea juraților, însă doar cel care va obține cel mai mare număr de voturi din partea publicului va fi desemnat marele câștigător al marelui trofeu și al premiului de 20.000 de euro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Ce concurenți îi vor uimi pe jurații de la „iUmor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare