; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

STARWARS_EP4_236_L

Antena 1 difuzează duminică episodul „O nouă speranță” din seria „Războiul Stelelor”

11 November 2017

Seria completă „Războiul Stelelor' continuă duminica aceasta la Antena 1 cu cel de-al patrulea episod, „O nouă speranță'.

Duminica aceasta, admiratorii români ai celebrei serii pot urmări de la ora 23.00 noul capitol din seria Star Wars, intitulat „O nouă speranță', în care Luke Skywalker își unește forțele cu un cavaler Jedi, un pilot, un wookie și doi roboți pentru a salva galaxia de stația de luptă a Imperiului. În același timp, încearcă să o salveze pe prințesa Leia de maleficul Darth Vader.

În fiecare duminică, de la ora 23.00, Antena 1 difuzează seria completă ce cuprinde toate cele șapte episoade lansate până în prezent din seria „Star Wars'- „Războiul stelelor', creată de George Lucas. În săptămânile următoare, vor mai fi difuzate încă trei episoade: „Imperiul contraatacă', „Întoarcerea lui Jedi', iar ultimul episod, cel de-al șaptelea, va fi difuzat în 14 decembrie, de la ora 21.00.

Seria de filme „Star Wars – Războiul Stelelor' are milioane de fani în lumea întreagă și este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după „Harry Potter'.

Save

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare