Homepage  / Știri

Ce vedete îşi testează limitele în prima ediţie „Splash! Vedete la apă”

Ce vedete îşi testează limitele în prima ediţie "Splash! Vedete la apă"

de Redactia Tvmania

“Splash! Vedete la apă”, începe vinerea aceasta, 18 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1. 34 de vedete își vor arăta talentele în ceea ce privește săriturile în apă și vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile.

Primii opt concurenţi care vor intra în competiția desfășurată la bazinul Olimpic din Bacău, în cea dintâi ediție a acestui nou sezon, sunt: Daniela Crudu – care va sări în sincron cu tatăl ei, Nelu Crudu -, Simona Sensual, Vladimir Drăghia, dansatoarea de bellydance Natalia Duminică, campionul mondial la kickboxing Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Matteo, Silvia Pop și Mircea N. Stoian.

Un motiv în plus pentru ca vedetele “să-și pună pielea în saramură” și să-și depășească limitele, în acest al doilea sezon al show-ului, este un copil extrem de talentat, o adevărată campioană a săriturilor în apă – Maria Casian (9 ani), o fetiță care, în ciuda problemelor de sănătate, se încăpățânează să facă performanță. Câștigătorul acestui show va dona premiul în valoare de 3.000 de euro acestei fetițe, ca să-și poată continua antrenamentele.

Concurenții de la “Splash! Vedete la apă” vor fi punctați de la masa juriului de Ozana Barabancea, care va acorda note pentru prestația artistică, Cosmin Seleși, care va nota curajul și evoluția, și campionul Cătălin Preda, un superstar al săriturilor în apă, care va da note pe criterii strict tehnice.

Vedetele de la “Splash!” au fost antrenate, mai bine de o lună de zile, de patru campioni naționali și internaționali ai săriturilor în apă: Claudia Tiu, Clara Ciocan, Adrian Cherciu și Bogdan Ioniță.

Prezentatorii show-ului sunt Pepe, Roxana Ionescu și Bianca Drăgușanu, iar salvamarii de serviciu – Romică Țociu și Cornel Palade.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton