; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1 dă startul preselecțiilor pentru sezonul 4 „iUmor”. Unde te poți înscrie

Antena 1 dă startul preselecțiilor pentru sezonul 4 „iUmor”. Unde te poți înscrie

25 May 2017

După ce publicul „iUmor' și-a desemnat al treilea câștigător, pe Doina Teodoru, se dă startul unei noi runde de preselecții pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii.

Cei care cred că îi pot impresiona, uimi, surprinde sau de ce nu, șoca cu simțul umorului și al spectacolului pe cei trei jurați „iUmor', nu trebuie să rateze castingul pentru noul sezon al emisiunii. Toată lumea are șanse egale pe scena „iUmor', iar cei care se știu cu glumele la ei, îi fac pe cei din jur să râdă și vor să se afirme, nu trebuie decât să intre pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/ să se înscrie și… să se bucure de succes.

„Dacă ești foarte bun, ai confirmat în diverse locuri și ți-au spus 100 de oameni că ești bun, mai gândește-te de 100 de ori înainte să vii. E posibil ca în acest coșmar să fii sau nu salvarea mea din ziua respectivă', îi încurajează Mihai Bendeac pe cei care vor să se înscrie.

Pe acest subiect și Vlad Grigorescu, câștigător al primului sezon și co-prezentator alături de Șerban Copoț spune că „pentru sănătatea lui Bendeac poate unii nu ar trebui să se înscrie. Sau poate tocmai, pentru sănătatea lui ar trebui să vină la iUmor'.

Șerban îi susține pe viitorii concurenți cu îndemnul:

„Veniți, nu ezitați! Desigur, veniți pregătiți. Și nu aveți milă de Bendeac sau frică de Cheloo'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare