; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1 are program special pentru mini-vacanţa de 1 mai

27 April 2012

De vacanţa de 1 mai, Antena 1 pregăteşte patru zile de distracţie. Răzvan şi Dani (foto), Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Gabi Firea, Dan Capatos, Dan Negru  şi Mihai Bendeac dau munca pe distracţie şi sărbătoresc 1 mai aşa cum se cuvine.

Distracţia începe de sâmbătă seara, când cei opt concurenţi de la Te cunosc de undeva! vor aduce pe scena show-ului de la Antena 1 vedete cu greutate din muzica românească şi internaţională.

Duminică, Gabi Firea Show o aduce în lumina reflectoarelor pe Irina Loghin, iar seara Mihai Bendeac face show în ultima ediţie În puii mei.

Luni, Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Un show păcătos îşi fac încălzirea pentru marea petrecere de marţi, iar seara telespectatorii se vor distra copios cu Johnny English.

Pe 1 mai, Neatza începe petrecerea cu noaptea în cap şi încinge grătarul chiar în platoul emisiunii.  Dani a ales să petreacă pe plajă, în vreme ce Răzvan va încerca o experienţă românească, muncitorească. Din ediţia specială de 1 mai Neatza cu Răzvan şi Dani nu vor lipsi nici invitaţii. Reprezentanta României la Eurovision, Mandinga va fi alături de telespectatori pe 1 mai, la Antena 1.

Mirela Boureanu Vaida îi invită  pe telespectatori la o petrecere câmpenească în gradina casei Mireasa pentru fiul meu, unde concurentii vor prepara grătar, vor cânta şi vor dansa.

Simona Gherghe va sărbători alături de vedetele din showbizul românesc care vor avea, de această dată o abordare cu totul diferită a distracţiei şi vor face lucruri pe care nu le-au mai încercat până acum.

Dan Negru prinde noi vedete în plasa şi ceea ce pentru telespectatori va fi o porţie sănătoasă de divertisment, pentru victimele lui Negru va fi o mare încercare.

Seara se încheie cu Un show păcătos care aduce distracţia din club în platoul emisiunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare