; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Povesti de familie serial antena 1

Antena 1 anunță un nou serial românesc: „Povești de familie”. Toate detaliile despre producție

22 July 2021

Antena 1 anunță o nouă producție românească în grila de programe. Serialul „Povești de familie', o antologie de povești inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească.

Serialul 'Povești de familie' va avea premiera luni, 2 august, și va fi difuzat pe tronsonul orar  lăsat liber de emisiunea matrimoniala „Mireasa', care se va încheia pe 1 august.  Bazat pe formatul internațional 'La Rosa de Guadalupe', 'Povești de familie' este o serie despre familia și societatea contemporană, care își propune în mod curajos nu doar să prezinte probleme cât se poate de actuale din realitatea de zi cu zi, ci și soluții realiste de rezolvare a lor. 

Fiecare episod difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, începând cu data de 2 august, abordează în mod original subiecte dificile precum bullying-ul, relațiile din sânul familiilor sau violența domestică, diferențele sociale sau efectele migrației. Conceput ca un serial atât pentru părinți, cât și pentru copii, serialul reunește personaje și subiecte care reflectă diversitatea familiilor din România și abordează subiecte în care cele mai multe persoane se regăsesc.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, cei de acasă se pot regăsi în 'Povești de familie' și, cel mai impotant, ar putea descoperi o sursă de inspirație în rezolvarea propriilor probleme.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare