; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO Mihai Stetcu_ADELA 2

Antena 1 anunță un nou actor în distribuția serialului românesc „Adela”

09 March 2021

Acţiunea din serialul „Adela', difuzat în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1, se complică tot mai mult cu fiecare episod şi noi personaje îşi fac apariţia în poveste. După Toto Dumitrescu, și actorul Petru Ciobanu se alătură proiectului şi îi va da viaţă lui Bebe, un personaj-cheie din trecutul familiei Andronic. 

Bebe face parte din anturajul familiei Andronic încă de când era adolescent. Avid după bani şi mereu dispus să accepte tot felul de şmecherii, acesta a avut o prietenie specială cu Martha  Andronic, care i-a distrus complet viaţa. Orbit de dragostea pentru Delia, fiica Marthei, Bebe a ajuns să facă tot felul de compromisuri pentru care va plăti scump. Femeie fără scrupule, Martha nu s-a dat în lături de la a-l trimite pe Bebe la puşcărie, atunci când nu i-a mai fost de folos. 


„Bebe este dovada reală a acelui moment din viaţă când dragostea te ridică şi in acelaşi timp dă cu tine puternic de pământ, când ești dur, dar de fapt în adâncul sufletului ești un om bun și plin de regrete,  pe alocuri foarte dezechilibrat, după 24 de ani de pușcărie. Bebe are un drum lung pentru a reveni la prezent și în același timp pierdut încă în emoțiile trecutului rău famat pe care l-a avut. De la episod la episod descopăr lucruri noi despre Bebe; este un personaj plin de surprize și pentru mine', a declarat Petru Ciobanu, care a mai completat: „Mulțumesc pe această cale echipei, în special doamnei Ruxandra Ion, pentru că a avut încredere în mine și mi-a oferit ocazia să fac parte din această familie frumoasă şi numeroasă, toți dornici să vă încânte sufletele cu prestațiile lor!'. 

Cum va evolua povestea lui Bebe, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare