; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_DSC0729

Antena 1 anunță serialul românesc „Fructul oprit”, adaptare după o poveste turcească

26 October 2017

Serialul „Fructul oprit', adaptare după o poveste turcească,  va începe în curând la Antena 1, anunță postul într-un comunicat. Producția este coordonată de Ruxandra Ion.

Filmările pentru serialul românesc „Fructul oprit' au început, responsabili pentru scenariul poveștii tv fiind Simona Macovei și Radu Grigore. Filmărie se desfășoară în România, la București și Snagov, dar și în Turcia (Istanbul).

 

„Am revenit pe platourile de filmare, pregătim un proiect ambițios care deschide drumuri în România. Am trecut de la Iphone la echipament de ultimă generație folosit pentru film. Am o distribuție de care sunt foarte mândră, o echipă profesionistă, o poveste excepțională. Proiectul <> este o dramă, cu mici elemente de comedie. Acțiunea se desfășoară în România, în highlife-ul unei societăți bucureștene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogățiți. Este o lume de oameni bogați, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, <<și bogații plâng>>. Se pare că bogăția nu este de ajuns să fii fericit.', declară Ruxandra Ion, producător și regizor al serialului care va începe în curând la Antena 1.

<<Fructul Oprit>> este un puzzle al iubiriiO poveste în care personajul principal este iubirea. Iubirea interzisă, iubirea inocentă, iubirea pentru părinți, iubirea cu păcat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pământ. Povestea serialului <> este veche de când lumea, dar și actuală și, mai ales, trăită de aproape toți oamenii de pe pământ: poti iubi doi bărbați în același timp? Poți iubi două femei în același timp? Poți să îți împarți iubirea între pasiune și admirație? Între respect și nebunie?', spune Simona Macovei despre scenariul filmului.

„Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc, după care s-au făcut două adaptări, iar cea mai recentă ecranizare a atins audiențe record. Încercăm să recreem povestea de dragoste absolut extraordinară și sperăm ca îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Filmările nu se desfășoară într-un studio de televiziune, așa cum se obișnuiește, ci în locuințe reale din România.', completează Radu Grigore, care se ocupă împreună cu Simona Macovei de scenariul producției.

 

Cătălin Simioană și Alexandru Durac sunt cei doi directori de imagini care completează echipa de producție a noului serial „Fructul oprit' de la Antena 1.

Încă nu a fost anunțat nici un actor din distribuție.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare