; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image00002

Antena 1 anunță schimbări în sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Cine va fi coprezentatorul emisiunii

04 November 2020

După ce Florin Dumitrescu a anunțat ieri pe rețelele de socializare că au început filmările sezonului 9, „Chefi la cuțite', Antena 1 anunță o parte din schimbările pe care le vom vedea în sezonul următor. 

   Cooking show-ul Chefi la cuțite a dat startul filmărilor pentru un nou sezon, sezonul cu numărul 9. Cum toată lumea știe, această nouă perioadă de filmări vine cu o premieră: sarcina Ginei Pistol. Frumoasa prezentatoare nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei'.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări', a declarat Speak.

       Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie', a povestit Gina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare