; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Cojocaru castigator iUmor sezonul 5

Antena 1 anunță preselecțiile pentru un nou sezon „iUmor”

19 October 2018

'iUmor' începe preselecțiile pentru cel de-al șaselea sezon, iar înscrierile se pot face deja pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/.

De-a lungul celor cinci sezoane, sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar artiștii care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro.

Concurenții care primesc minimum două 'Thumbs up' vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Cei cinci câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) și Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea). 

'iUmor' este singura emisiune TV din România cu un milion de abonați la canalul de YouTube care 'gustă' din plin clipurile concurenților și câștigătorilor care au făcut senzație pe scenă'. Canalul de YouTube 'iUmor'a acumulat peste 3.500.000 minute de vizionare. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare