; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Morodan Nunta cu scantei Antena 1

Antena 1 anunță o nouă emisiune, „Nuntă cu scântei”. Când începe reality show-ul prezentat de Ana Morodan

14 July 2017

Pe lângă emisiunea „Aventură cu 4 stele', prezentată de Cosmin Seleși, Antena 1 a anunțat lansarea unui nou show. Potrivit unui comunicat al postului, este vorba de „Nuntă cu scântei', o emisiune nou-nouță despre cum să organizezi pas cu pas și în timp record – doar o săptămână – o nuntă perfectă.

Gazda emisiunii este Ana Morodan, primul blogger de stil personal din România.

„Nuntă cu scântei' se va difuza din 31 iulie, de luni până vineri, de la ora 14.00. Astfel, dacă la începutul ediției de luni publicul face cunoștintă cu viitorii miri, dar și cu familiile acestora, în ediția de vineri participă deja la nunta lor. 

Ana Morodan

Ana Morodan

La „Nuntă cu scântei', cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână. Cu o singură condiţie: să lase întregul control al nunţii în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

Un rol cheie în emisiune îl va avea specialistul în organizări de evenimente Ama – Ana Haralambie, fondator al Ghidului Miresei, un cunoscut și experimentat wedding planner din România și organizator al celui mai mare târg dedicat nunților. 

Producătorul formatului este compania Sinevizyon Tv Production, care realizat primul reality-show matrimonial „Noră pentru mama', precum și formatul „Mireasă pentru fiul meu'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare