; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

151469158_3792193504153203_1837312911391854678_o

Antena 1 anunță când începe noul sezon „Burlacul”

23 February 2021

Antena 1 a anunțat când începe cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul'. Conform programului primit de noi de la postul de televiziune, dar și postarea făcută de Antena 1 pe rețelele de socializare, emisiunea prezentată de Răzvan Fodor va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30. 

Al șaselea sezon „Burlacul' îl va avea ca protagonist pe Andi Constantin. Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii!

Burlacul îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa.

„Și chimia, și dragostea la prima vedere și munca fac parte din rețetă, dar pentru fiecare dintre noi aceasta se mai modifică, se adaugă ingrediente. Eu cred în dragoste la prima vedere, dar când ai cunoscut pe cineva și îți atrage atenția, de acolo abia începe munca! De a cunoaște mai bine persoana, de a te convinge că nu doar ți s-a părut, ci chiar e interesantă. Eu am un tip de rețetă și a funcționat atunci când m-am căsătorit, dar acum, în cadrul emisuinii, trebuie să ardem multe etape pentru că avem doar o perioadă limitată de timp pentru a-l ajuta pe Burlacul să își găsească perechea. Dar suntem o echipă mare și ne dorim mult ca el să își găsească partenera de viață pe care o caută! „Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba’, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor. 

 

 

 

 

Chiar dacă multă lume îl știe, puțini oameni îl cunosc cu adevărat pe Andi Constantin, care se simte cu adevărat pregătit să trăiască această nouă experiență. ‘Plec la drum cu gândul să mă însor!’, spune Burlacul.

‘Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele’, se descrie Andi.

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii,  Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte, temperamente diferite și aspect fizic ieșit din comun, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ‘Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba’, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare