; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1

Antena 1 anunță că a sistat filmările pentru o serie de emisiuni din grila de programe. Care sunt acestea

16 March 2020

n contextul escaladării situației legate de COVID-19, echipa de management a Antena Group a organizat activitatea astfel încât să pună în prim plan sănătatea angajaților și a familiilor lor, să respecte normele legale și să asigure continuitatea business-ului.  

Începând de saptămâna trecută, fiecare manger a organizat activitatea de la distanță pentru posturile care permit acest lucru. Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipelor de conținut și producție, a participanților și a invitaților, filmările pentru „Chefi la cuţite', „Next Star', „Take me out' și „Sacrificiul' au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite. 

În plus, au avut loc acțiuni de dezinfecție în toate clădirile în care își desfășoară activitatea.  

„Colegii care merg pe teren și cei care continuă să vină la birou au o expunere mai mare. Le mulțumesc pentru că aleg să își facă meseria cu pasiune și discernământ și pentru că respectă recomandările transmise de autorități. Este o perioadă în care am suspendat câteva producții și ne concentrăm pe informațiile de actualitate, de care are publicul atâta nevoie în contextul actual, și pe alternative de divertisment.' a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group. 

Gabi Hizo, Director Observator, a transmis echipei de știri:

Mare, foarte mare atenție trebuie sa aveți, nu doar la informațiile pe care le difuzăm (asta e by default) dar și la tonul pe care îl folosim în bete, live-uri, prezentări. Renunțați la păreri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim în vremuri normale. Vă rog nu uitați nicio clipă cã se uită la noi marea majoritate a românilor, care acum sunt îngrijorați. Pentru ei sunteți o sursă de informare de încredere. Știu că sunteți obosiți, că suntem și noi oameni, că avem aceleași angoase, dar când ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune și cu grele'.

Mâine, în funcție de decretul legat de situația de urgență, activitatea va fi organizată în acord cu prevederile legale și cu misiunea de a oferi publicului conținutul relevant și echilibrat.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare