; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 1 anunță „Best of X Factor” când sunt programate cele 6 ediții speciale (1)

Antena 1 va difuza „Best of X Factor”. Prima ediție din cele 6 este programată în seara asta

20 April 2017

Începând de astăzi, 20 aprilie, pe același tronson pe care era difuzată până acum emisiunea „Next Star' prezentată de Dan Negru, de la ora 20.30, Antena 1 va avea în program o serie „Best of X Factor'.

Potrivit postului tv, vor fi 6 ediții speciale, în care îi vom putea revedea pe toate cele 9 vedete ce au fost, pe rând, jurați în cele șase sezoane „X Factor' de până acum: Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carlas Dreams.

Jurații revin la Antena 1 în cele mai bune momente ale show-ului, dar și în filmări noi în care povestesc despre cele mai frumoase amintiri ale lor din acest show.

Cum la „Best of X Factor' se vor difuza momente din toate sezoanele, telespectatorii vor putea revedea cele mai reușite interpretări ale sutelor de concurenți din acești ani, se vor delecta cu cele mai amuzante replici ale juraților, dar și cu imagini memorabile desfășurate pe scenă și vor afla și ce au făcut concurenții și câștigătorii după terminarea concursului.

Răzvan Simion și Dani Oțil

Răzvan Simion și Dani Oțil

Amfitrionii Răzvan și Dani sunt și ei prezenți cu cele mai tari faze din culisele X Factor, astfel că voia bună va fi de asemenea asigurată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare