; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Botezatu alege cine va fi „Next Top Model”

20 January 2011

Cătălin Botezatu revine la Antena 1 cu un nou show 'Next Top Model by Cătălin Botezatu', prin care îşi propune să descopere, să testeze şi să susţină tinere care doresc să intre în lumea modellingului.

.

Începând cu 3 februarie, în fiecare joi de la ora 20.20, pe Antena 1 veţi putea urmări competiţia „Next Top Model by Cătălin Botezatu' în care vor participa 12 tinere care au trecut de castingurile desfăşurate în marile oraşe din România. Premiul cel mare îl reprezintă un contract de 50.000 de euro oferit de o prestigioasă agenţie de modelling.

Odată intrate în competiţie, concurentele vor fi supuse unui set de probe profesionale, incitante şi uneori extreme, pentru a-şi dovedi talentul şi dedicarea necesare în industria modei.

Frumuseţea nu este singura calitate pe care tinerele trebuie să o probeze pentru a deveni următorul  top model la României. Depotrivă stau seriozitatea, spontaneitatea, ambiţia, inteligenţa pentru că fetele nu trebuie să se facă remarcate doar pe podium, ci şi la şedinţe foto, emisiuni tv sau evenimente.

Acest show, ajuns la al 15-lea sezon în Statele Unite, a fost creat de top-modelul Tyra Banks şi este adus la noi în ţară de Antena 1. Botezatu este atât prezentator cât şi preşedinte al juriului pentru această emisiune.

Ceilalţi responsabili de jurizare sunt: Mirela Vescan – make up artist, Liviu Ionescu – creatorul şi motorul agenţiei MRA, Gabriel Hennessey – fotograf şi Laurent Tourette- hair stylist internaţional.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare