; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Junior Chef   packshot

Antena 1 a început castingul pentru Junior Chef

06 December 2013

Junior Chef - packshotAntena 1 a început pregătirile pentru un nou show culinar, Junior Chef. Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi  Tudor Constantinescu încep căutările pentru cei mai mici bucătari.

„Abia aştept acest show. Sigur o să am emoţii mai mari decât prichindeii. Copiii din ziua de azi sunt extraordinari, siguri pe ei şi foarte talentaţi. Deja mă antrenez cu Ilona în bucătărie, ştiu cât de important este să îi lăsăm pe copii să experimenteze. Trebuie să ai răbdare şi totodată foarte mare grijă, pentru că bucătăria se poate transforma dintr-un loc cald într-un loc periculos în doar câteva secunde. Însă când vezi bucuria din ochii unui copil atunci când reuşeşte un preparat nimic nu mai contează. Îmi amintesc cât de fericit am fost când am făcut prima mea ciorba de fasole, cu ceai, pe când aveam doar 9-10 ani. Abia aştept să văd cu ce o să ne uimească micuţii bucătari!' a declarat Nicolai Tand.

Copiii cu vârste curpinse între 9 şi 14 ani, al căror loc de joacă preferat este bucătăria sunt aşteptaţi să se înscrie pe www.casting.a1.ro la Junior Chef.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare