Homepage  / Televiziune

Antena 1 a dat în judecată Pro TV, dar și pe Scărlătescu și Dumitrescu. Ce și-ar dori postul TV să obțină prin acest nou proces

Antena 1 a dat în judecată Pro TV, dar și pe Scărlătescu și Dumitrescu. Ce și-ar dori postul TV să obțină prin acest nou proces
10

de Roxana Mirea,

Antena Group a dat în judecată Pro TV, dar și pe Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Antena 1 nu renunță la scandalul care are în centru emisiunea „Chefi la cuțite”, după ce Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au ales să revină la Pro TV, ca jurați ai show-ului „MasterChef”. Iată ce ar încerca Antena să obțină prin acest nou proces intentat.  

Pro TV şi Antena 1 se luptă şi în instanţă 

Războiul continuă. După ce a deschis mai multe procese împotriva lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, Antena Group a dat în judecată și postul concurent Pro TV.  

Antena Group a depus zilele acestea la Tribunalul Bucureşti acţiuni în instanţă atât împotriva Chefilor Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cât şi împotriva Pro TV, potrivit informaţiilor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanţelor de Judecată. Antena a făcut o cerere de „ordonanţă preşedinţială”, o cale rapidă de acţiune pentru a bloca o anumită situaţie. 

Există o mare posibilitatate ca Antena 1 să încerce prin acest proces să suspende colaborarea dintre cei trei chefi și Pro TV, până la soluţionarea celorlalte procese (câte cinci pe numele fiecăruia dintre Chefi), ceea ce poate dura ani de zile. 

În cazul ordonanţei preşedinţiale în care sunt implicaţi Cătălin Scărlătescu şi Pro TV, instanţa a stabilit un prim termen de judecată pe 18 iunie.  

Imagini din culisele emisiunii „Masterchef”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Un lanț de procese între chefi și Antena 1 

Primele procese au fost deschide pe 23 noiembrie 2023 şi aveau ca obiect „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Alte procese au fost deschise pe 8 decembrie şi aveau obiect „pretenţii”, materia „litigii cu profesionişti”. Pe 6 martie, a venit rândul Chefilor să contraatace. Cei trei au dat împreună Antena Group în judecată. 

În martie, Florin Dumitrescu a făcut noi declarații pe Instagram despre această situație. Bucătarul a declarat că s-a trezit acum cu 4 procese, după ce toată viața s-a ferit de astfel de situații.   

„Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioadă din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii. Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!” a declarat Florin Dumitrescu.   

Pe 15 şi 16 mai, Antena Group a deschis noi acţiuni în instanţă pe numele lui Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, dar şi pe numele Pro TV, televiziunea care i-a angajat recent pe cei trei chefi pentru a relua show-ul MasterChef.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton