; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Vaida   Totul pentru dragoste Antena 1

Antena 1 a anunțat data premierei „Totul pentru dragoste”, noua emisiune prezentată de Mirela Vaida

19 February 2018

„Totul pentru dragoste', cel mai nou proiect pe care Mirela Vaida îl va prezenta la Antena 1, va avea premiera la sfârșitul lunii februarie, a anunțat postul tv.

Potrivit grilei de programe a postului Antena 1, prima ediție a show-ului „Totul pentru dragoste' este programată luni, 26 februarie, de la ora 14.00. Emisiunea va fi pe post de luni până joi, de la ora 14.00.

„Totul pentru dragoste' este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.  La Totul pentru dragoste' sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtășească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei', spune Mirela Vaida.

Noua emisiune a Mirelei Vaida va avea în prim-plan rezolvarea problemelor cu care oamenii simpli se întâlnesc în viața de zi cu zi, cu ajutorul specialiștilor din mai multe domenii, cum ar fi: terapeuți de cuplu, astrologi sau parapsihologi. 

'Zilnic, alãturi de mine vor fi specialişti din mai multe domenii: psihologi şi terapeuţi de cuplu şi familie, specialişti în managementul furiei si al conflictelor, psihosexologi, hipnoterapeuti, traineri şi consultanţi în dezvoltare personală, specialişti în fizionomie, citirea chipului uman şi limbajul trupului,  parapsihologi, astrologi şi nu numai, care vor pune întrebãri invitaţilor, vor încerca sã explice de ce s-a ajuns acolo, pentru ca oamenii sã aibã şansa sã înveţe din greşelile altora. Toate aceste poveşti vor fi dezbãtute alãturi de invitaţii mei, specialişti în domeniu, dar şi de telespectatori, pentru cã îi aşteptãm sã fie alãturi de noi, zi de zi, şi sã ne spunã impresiile lor', mai spune Mirela.

 
Mai mult, telespectatorii sunt și ei invitați să își exprime opiniile ori să împărtășească propriile experiențe similare cu cele discutate în emisiune.
„Va fi o emisiune a oamenilor simpli care vin să-și spună povestea: fie că iubesc pe cine nu trebuie, fie că nu se mai simt iubiți, fie caută marea dragoste. Indiferent care este povestea dragostei lor, vom încerca să discutăm, liber și sincer, despre toate problemele și ingredientele unei relații de cuplu.', declara Mirela Vaida la sfârșitul lunii ianuarie, când vestea lansării noii sale emisiuni a apărut în presă.
 

Totul pentru dragoste

Posted by Totul Pentru Dragoste on 2 Februarie 2018

 

 Ce povești impresionante vor fi prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii 'Totul pentru dragoste' și ce soluții găsesc specialiștii la acestea, telespectatorii pot vedea începând din 26 februarie,  în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 14.00- 16.00,  la Antena 1.

 

CITEȘTE ȘI:

Mirela Vaida revine la Antena 1. Primele detalii despre noua ei emisiune!

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare