; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Big Star

Antena 1 a achiziționat un nou format pentru această toamnă: “Big Star’s Little Star”

07 August 2017

Antena 1 pregătește pentru această toamnă un nou show cu celebrități: „Big Star’s Little Star'.

 

Difuzat pentru prima dată în Marea Britanie, Big Stars Little Star' aduce vedetele în fața telespectatorilor așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii! Astfel, la Big Stars Little Star', vedetele și copiii lor vor intra într-o competiție dictractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

La Big Stars Little Star' fiecare vedetă face echipă cu propriul copil și se confruntă cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime. Nici o vedetă nu va fi cruțată la Big Stars Little Star', căci copiii celebritatilor invitate vor dovedi că pot fi ironici și brutal de sinceri, nu doar dulci și adorabili.

Show-ul britanic „Big Stars Little Star' s-a difuzat pentru prima dată în anul 2013,  la ITV, și este prezentat in Marea Britanie de Stephen Mulhern. Ulterior, formatul a fost achiziționat și produs în Belgia, Spania, Rusia și Statele Unite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare