; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Peeking express

Antena 1 a achiziționat formatul „Peking Express”. Show-ul va ajunge pe post anul viitor

16 October 2017

 Postul de televiziune Antena 1 a achiziționat licența formatului „Peking Express', un show tv de aventură produs la nivel international. În cadrul acestuia, 7 cupluri de vedete pornesc într-o călătorie prin Asia, în încercarea de a-și depăși limitele și de a câștiga marele premiu de 30.000 de euro.

Fiecare echipă trebuie să se descurce cu un singur dolar pe zi, așa că depinde exclusiv de calitățile și de abilitățile lor cum reușesc să parcurgă trasee lungi, unde reușesc  să se cazeze sau să găsească adapost peste noapte și ce reușesc să mănânce.

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite să îl parcurgă în această aventură. Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, „Peking Express' reușește să pună într-adevăr la încercare limitele celor care îi acceptă provocarea.

Toată această cursă este contra-cronometru, iar în funcție de eficiența și rezultatele obținute în urma diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate. Show-ul „Peking Express' a fost prima oară difuzat în anul 2004 în Belgia. De atunci și până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 țări (Franța, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) și au fost puse la dispoziția participanților 10 rute diferite. În 2016 și-a câștigat titlul de cel mai urmărit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevărat fenomen la nivel de social media în Spania și Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri.

Aventura „Peking Express' va începe la Antena 1 în primavara anului viitor. Show-ul este produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare