; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Strictly Come Dancing:  Series 11

Antena 1 a achiziţionat formatul ”Dancing with the stars”

16 June 2014

Antena 1 a achiziţionat formatul “Dancing with the stars”, licenţiat deja în 51de ţări de pe 6 continente. Show-ul va fi difuzat de Antena 1 din această toamnă, urmând să fie produs de Mona Segall și echipa ei.

Strictly Come Dancing:  Series 11

Formatul aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori. Cei aflaţi în faţa micilor ecrane au acces şi la ceea ce se întâmplă în spatele scenei, pot descoperi cum decurg antrenamentele, care sunt tensiunile din culise, cât de mare este efortul depus de cei de pe scenă, etc. Costume spectaculoase, glamour, dansuri memorabile, intrigi şi elementele de bază ale noului show ce va debuta în aceasta toamnă la Antena 1.

'Dancing with the stars' este un format al recordurilor. Este formatul cu cele mai multe premii internaţionale, peste 30 la număr, fomatul care a scris istorie la Premiile Emmy din 2009, adunând nu mai puţin de 10 nominalizări.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare