; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Anqelique Boyer nu e dorită de soţie

26 January 2012

Lui Angelique Boyer îi merg toate din plin. Noua ei telenovelă, El abismo de pasion', a debutat de curând cu succes în Mexic, iar în plan personal actriţa de 23 de ani se bucură de relaţia pe care o are cu producătorul telenovelelor Teresa' şi Suflet vândut', Jose Alberto Castro.

Cei doi au confirmat că sunt împreună în septembrie anul trecut, iar de atunci sunt văzuţi mai tot timpul împreună. Totuşi, întrebat dacă are de gând să facă pasul cel mare cu iubita sa, Jose Alberto (51 de ani) a declarat că nu se grăbeşte: o iau uşor.

O să vedem cât durează relaţia. Dacă va dura o veşnicie, atunci e minunat, dacă nu, îmi voi aminti mereu cu drag de toată afecţiunea şi de tot respectul pe care mi le-a purtat Angelique', a zis el, citat de latingossip.com.

Mulţi spun că prin aceste declaraţii, producătorul a vrut să ducă presa în eroare şi că de fapt plănuieşte nunta în secret. Până când va îmbrăca rochia de mireasă şi în realitate nu doar în telenovele, Angelique preferă să se relaxeze la plajă de fiecare dată când are un moment liber de la filmări.

Vedeţi aici câteva poze recente cu Angelique Boyer la plajă:

2angeliqueamcpix-a315d4e2-9769-102f-a134-0019b9d5c8df

Picture 1 of 4


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare