; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne alec

Anne Heche și Alec Baldwin intră în ochiul furtunii în filmul „Supercell”

19 May 2021

Anne Heche (care împlinește 51 de ani pe 25 mai) și Skeet Ulrich (51 de ani) joacă alături de Alec Baldwin (63 de ani) în filmul-catastrofă „Supercell', ale cărui filmări au început deja, scrie deadline.com. 

 

Anne Heche, Skeet Ulrich și Alec Baldwin au început deja filmările la „Supercell', în Georgia și Montana. Filmul, care se anunță un spectacol de efecte vizuale, este regizat de Herbert James Winterstern („Siberia'),  iar scenariul este semnat de Winterstern împreună cu Anna Elizabeth James („Deadly Illusions'). Recent s-au alăturat distribuției Daniel Diemer, care a jucat în „Nici n-ai idee' (2020), disponibil pe Netflix și premiat la Festivalul de film Tribeca, și Jordan Kristine Seamón, pe care o putem vedea în rolul lui Caitlin Poythress din serialul „Noi, cei adevărați' (2020), disponibil pe HBO Go. Filmul este produs de Emily Hunter Salveson („Procesul celor șapte din Chicago') și de Streamline Global.

 

Diemer joacă rolul lui William, un adolescent care își dorește să calce pe urmele tatălui său, Bill Brody, specialist în fenomene meteo extreme, care a murit în timpul unei cercetări extrem de periculoase. Rezultatele muncii acestuia au fost însă transformate într-o afacere sordidă de lacomul Zane Rogers (Alec Baldwin), care folosește fără scrupule furtunile și uraganele ca sursă de senzațional pentru turiști, cu unicul scop de a se îmbogăți. Ajutat de Roy (Skeet Ulrich), vechiul asociat al tatălui său, William fuge de acasă și începe să studieze furtunile pe cont propriu. Cum în curând se anunță o tornadă extrem de amenințătoare, iar Zane conduce în ochiul furtunii un grup dornic de senzații tari, mama lui William (Anne Heche) pornește pe urmele fiului său, ajutată de o fostă colegă (Jordan Kristine Seamón) și speră că poate ajunge la el înainte ca dezastrul să măture totul în cale. 

 

„Sunt încântat să mă alătur acestei distribuții și echipe talentate, mai ales că am fost întotdeauna un fan al lui Alec Baldwin. Sunt onorat că am ocazia să lucrez cu el', a spus Skeet Ulrich. Anne Heche a jucat (printre numeroasele titluri din filmografia sa) rolul seismologului Amy Barnes în filmul-catastrofă „Vulcanul' (1997), în care l-a avut ca partener pe Tommy Lee Jones. În centrul acțiunii se afla o erupție vulcanică neprevăzută, care amenința să transforme Los Angelesul într-un râu de lavă, iar cercetătoarea și colegul său încercau să găsească o soluție disperată pentru a împiedica dezastrul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare