; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne Hathaway vrea să aibă case în toată lumea

12 November 2010

Actriţa din „Alice în Ţara Minunilor' (2010) visează să-şi cumpere case în toate colţurile lumii şi spune că nu-şi poate imagina cum ar fi să trăiască într-un singur loc pentru tot restul vieţii, relatează femalefirst.co.uk.

„Mi-ar plăcea să fiu mamă. Mi-ar plăcea să călătoresc. Mi-ar plăcea să deţin case prin tot felul de locuri, pentru că am dorul de ducă al ţiganilor în mine. Toţi actorii au asta, nu ne place să stăm prea mult timp într-un singur loc', a spus Anne Hathaway (27 de ani).

Deşi mai are de făcut câteva filme până când o să-şi poată vedea visul cu ochii, actriţa vrea să ia o pauză de la filmări în această toamnă pentru a se distra.

„O să încerc să trăiesc puţin, pentru că simt că viaţa mea are nevoie de ceva atenţie. Mă voi vedea cu prietenii, am să citesc cărţi de fizică. Vreau să învăţ să gătesc'.

„Sper să am în continuare viaţa fabuloasă de care m-am bucurat până acum şi să am şi o viaţă normală, ca să am parte de lucrurile prin care trec ceilalţi oameni', a mai spus actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare