; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne Hathaway vrea să adopte încă un căţel

17 March 2010

Actriţa Anne Hathaway (27 de ani) a fost văzută la un centru de protecţie a animalelor din Hollywood, însoţită de partenerul ei, actorul Adam Schulman, şi părea interesată să adopte un metis de terrier pe nume Chuck, anunţă celebritywonder.com.

O sursă a declarat: „Spunea că are deja un câine şi vrea să mai adopte încă unul. Cel mai mult am vorbit despre Chuck. A întrebat dacă se înţelege bine cu alţi căţei, este dresat şi alte lucruri de genul acesta'.

Înainte de a pleca, actriţa din „Alice în Ţara Minunilor' şi-a notat mai multe informaţii despre căţelul pe care pusese ochii şi părea hotarâtă să-i ofere acestuia un cămin.

Anne Hathaway spunea că datorită celuilalt căţel al ei (o femelă labrador pe nume Esmeralda) a reuşit să obţină rolul scriitoarei Jane Austen din filmul „Jane' (2007). Actriţa nu a reuşit să doarmă mai deloc în noaptea de dinaintea audiţiei, deoarece Esmeralda era bolnavă.

„Am dormit cel mult o oră. Când am ajuns la interviu eram obosită şi într-o dispoziţie destul de proastă. Cred că regizorul Julian Jarrold şi-a dat seama că nu eram fata mereu zâmbitoare şi lipsită de probleme din pelicula <>, aşa că mi-a oferit rolul', explica vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare