; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne Hathaway ține o cură de slăbire… șocantă

21 June 2012

Anne Hathaway a mărturisit, într-un interviu acordat publicației Allure, că rolul din noul film „Batman' i-a marcat viața, dar și modul în care își vede propriul trup. Actrița a povestit că a fost nevoită să stea zi-lumină în sala de gimnastică timp de zece luni pentru a intra în costumul sexy al lui Catwoman. Apoi a urmat filmul „Mizerabilii'…

Actrița este mulțumită de rolul din „Batman: The Dark Knight Rises', care a ajutat-o să intre mai bine în pielea personajului Fantine în cel de-al doilea film la care lucrează acum, „Mizerabilii'.

„Fac niște chestii nebunești în ceea ce privește greutatea mea. Sunt în a șasea zi de detoxifiere… Dieta asta mă face să ies din tiparele obișnuite, și îmi place asta. Nimic nu se compară cu hrănirea pe bază de humus și rădăcinoase', a spus Hathaway.

Botox la 23 de ani?

Pe când avea 23 de ani, lui Anne i-a fost oferit un tratament cu Botox, dar ea a refuzat oferta. Mai mult, ea s-a arătat total împotriva operațiilor estetice, cel puțin pentru moment.

„Îmi rezerv dreptul să mă gândesc la asta numai după ce voi naște o groază de copii', a explicat Hathaway.

Dietă drastică…numai 500 de calorii zilnic

Pentru a intra mai bine în rolul lui Fantine din pelicula „Mizerabilii', Hathaway a fost nevoită să poarte haine cu până la două numere mai mici.

Actriţa de 29 de ani a început să aibă grijă de siluetă, şi de aceea, a consumat numai 500 de calorii pe zi. Mai exact, pentru a da jos nouă kilograme în timp record, ea a mâncat doar două mere şi un shake în fiecare zi.

Actrița este logodită cu Adam Shulman, un actor care a devenit designer de bijuterii. Chiar dacă e sigură că își dorește o familie, iar nunta bate la ușă, Anne Hathaway nu s-a hotărât câți copii ar vrea să aibă.

Vezi aici trailer-ul filmului „Mizerabilii':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare