; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne Hathaway ține cură de slăbire înainte de nuntă

20 December 2011

Actriţa Anne Hathaway (28 de ani) şi iubitul ei, actorul şi designerul de bijuterii Adam Shulman (30 de ani), s-au logodit la sfârșitul lunii trecute, dar viitoarea mireasă a început deja să facă planuri, scrie National Enquirer.

Pe primul plan stă cura de slăbire pe care actrița s-a hotărât să o țină până la nuntă. Ea a devenit vegetariană și a început un program intensiv de antrenament sportiv, alături de un specialist.

„Face sport cinci zile pe săptămână, timp de două ore, cu strictețe', a povestit o prietenă a lui Anne Hathaway. Până acum, spune sursa, programul sportiv denumit de Anne „cura de slăbire pentru rochia de mireasă', ar fi dat rezultate, actrița slăbind aproape cinci kilograme.

Nunta va fi în 2012

Deși nu au anunțat încă nicio dată sigură pentru căsătoria lor, se zvonește că evenimentul va avea loc la anul, în primăvară.

„Anne și Adam vor să organizeze o nuntă intimă, în primele luni ale anului', a spus sursa.

„Sunt foarte îndrăgostită de el, doar că Adam mi-a distrus complet planurile. Chiar îmi doream să fiu singură şi apoi m-am îndrăgostit ca o nebună!', povestea în urmă cu ceva vreme actriţa.

Hathaway s-a mai iubit cu Raffaello Follieri, condamnat pentru fraudă în 2008.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare