; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne Hathaway se antrenează pentru scenele de dragoste

20 December 2010

Actriţa Anne Hathaway (28 de ani), care a apărut semidezbracată, alături de Jake Gyllenhaal (30 de ani), în mai multe scene din „Love and Other Drugs' (filmul se lansează pe 21 ianuarie 2011), acceptă faptul că trebuie să renunţe la haine pentru unele roluri şi se bazează pe colegii ei de breaslă pentru a o ajuta să depăşească emoţiile, anunţă femalefirst.co.uk.

Cei doi actori au pozat dezbrăcaţi împreună. „Nuditatea este o mare parte din meseria de actor şi ştii că s-ar putea să se întâmple la un moment dat. Dar fiecare om de pe platouri încearcă să fie respectuos cu actorii şi să-i facă să se simtă confortabil'.

Anne Hathaway s-a consultat cu colegii înainte de a filma scenele din „Love and Other Drugs': „Am discutat despre ce vroiam să facem şi ce nu ne deranja, am făcut schimb de impresii vorbind despre alte filme şi am reuşit să ajungem la un punct comun. Aşa că eram foarte pregătiţi când a trebuit să filmăm scenele respective'.

„Unele dintre scenele de dragoste necesită ca protagoniştii să aibă încredere unul în celălalt şi ne-a fost dificil să le ducem la capăt – ca să ajungi în acel loc şi să rămâi pentru o ceva timp, să te întorci la acele emoţii de mai multe ori. Provocările psihice reprezintă una dintre probleme, dar să te deschizi în faţa cuiva mi se pare foarte dificil'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare