; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne Hathaway regretă amarnic că s-a tuns băieţeşte

13 July 2012

Actriţa Anne Hathaway (29 de ani) a renunţat la părul ei lung pentru rolul înfometatei Fantine din muzicalul „Les misérables'/„Mizerabilii', dar i-a părut extrem de rău după ce a văzut rezultatul final în salonul de coafură.

Bruneta a povestit în emisiunea TV americană „Live! With Kelly' că i-a fost mai greu să renunţe la păr decât să facă toate cascadoriile din cel mai recent film al ei („Cavalerul negru: Legenda renaşte', în care o joacă pe Catwoman).

„Plângeam ca o nebună… Nimic nu mă putea consola. Nu mă aşteptam ca atunci când mă voi tunde să fac atâta caz de asta. A fost ideea mea, pentru că era ceva ce a făcut personajul (pe care îl joc). Apoi mi-am dat seama că nu pot să-mi primesc părul înapoi', spune actriţa, care acum s-a obişnuit cu noua tunsoare.

Până la „Mizerabilii', care va fi lansat la noi pe 21 decembrie, o putem vedea pe Anne Hathaway în „Cavalerul negru: Legenda renaşte', ultimul film cu Batman al echipei Christopher Nolan – Christian Bale, din 27 iulie în cinematografele româneşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare