Homepage  / Știri

Anne Hathaway, Marisa Tomei și Matthew Broderick vor juca într-o nouă comedie romantică regizată de Rebecca Miller

Anne Hathaway, Marisa Tomei și Matthew Broderick vor juca într-o nouă comedie romantică regizată de Rebecca Miller

de Redactia Tvmania

Anne Hathaway, Marisa Tomei și Matthew Broderick vor juca împreună în „She Came to Me”, o comedie romantică regizată de Rebecca Miller, care a scris și scenariul, scrie deadlline.com. 

Noua poveste semnată de Rebecca Miller („Planul lui Maggie”, „Viețile secrete ale Pippei Lee”), fiica celebrului dramaturg Arthur Miller, va grupa mai multe povești plasate la New York. Un compozitor aflat în pană de inspirație își redescoperă creativitatea după o surprinzătoare aventură de-o noapte, doi adolescenți supradotați se luptă să le demonstreze părinților că iubirea lor nu e doar un capriciu al vârstei, iar o femeie care pare să aibă totul descoperă dragostea exact acolo unde se aștepta mai puțin. 

 

Alături de Anne Hathaway, Marisa Tomei și Matthew Broderick, în film îi vom mai vedea pe Joanna Kulig, recompensată cu premiul Academiei Europene de Film pentru rolul din „Războiul rece” (2018) și pe Tahar Rahim, revelația filmului nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin „Un profet” (2009), foarte apreciat pentru recentul rol din „The Mauritanian” (2021), care i-a adus anul acesta nominalizarea la Globul de Aur, dar și pentru rolul din serialul Netflix „Șarpele” (2021), lansat pe 2 aprilie. 

 

Marisa Tomei

Marisa Tomei

 

Muzica filmului „She Came to Me” va fi compusă de reputatul Alexandre Desplat, iar filmările vor începe la toamnă la New York. Filmul va fi prezentat în cadrul Târgului Internațional de Filme de la Cannes, care va avea loc între 21 și 25 iunie. 

 

„După o perioadă atât de grea pentru întreaga lume, este o încântare să putem produce următorul film al Rebeccăi Miller. Ea a creat o poveste pur new-yorkeză, spirituală, amuzantă și binevenită, care beneficiază, în plus, de o distribuție extrem de talentată”, au declarat producătorii Christine Vachon, Pamela Koffler și Damon Cardasis.

 

foto: EPA

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton