; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne Hathaway,în discuții pentru a o înlocui pe Amy Schumer în filmul „Barbie”

Anne Hathaway, în discuții pentru a o înlocui pe Amy Schumer în filmul „Barbie”

25 July 2017

Anne Hathaway (34 de ani) negociază cu Sony pentru a o interpreta pe celebra păpușă Barbie și astfel o va înlocui pe Amy Schumer, al cărei nume a fost inițial implicat în acest proiect, informează Variety.

Creaţia soţilor Ruth şi Elliot Handler din 1959, păpuşa Barbie (după numele fiicei lor, Barbara), ulterior un succes comercial al companiei Mattel, va ajunge pe marele ecran într-un proiect al celor de la Sony Pictures. Pe lângă cooptarea actriței Anne Hathaway în proiect, se pare că cei de la Sony o doresc pentru această producție și pe regizoarea Alethea Jones („Fun Mom Dinner', „Lemonade Stand', „When the Wind Changes', „Dave’s Dead').

Deși în luna decembrie a anului trecut era anunțată actrița de comedie Amy Schumer ca fiind cea care va interpreta rolul principal, se pare că aceasta a fost nevoită să abandoneze proiectul din cauza programului încărcat, anunțul oficial fiind făcut încă din luna martie.

Premiera filmului „Barbie' este prevăzută să aibă loc la începutul anului viitor. În film va fi vorba de o femeie care trăiește în Barbieland și care este izgonită de acolo pentru că nu se încadrează în parametrii ideali ai perfecțiunii din cauza personalitații sale excentrice. De asemenea, un alt motiv este faptul că nu se poate adapta societății din care face parte.

Numele actriței Anne Hathaway este vehiculat și pentru completarea castingului viitorului film „Ocean’s Eight', un film creat pe baza cărților de acțiune „Ocean’s Eleven', având însă o distribuție complet feminină.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare