Homepage  / Vedete străine

Anne Hathaway, reacție virală după un gol al echipei Arsenal. Ce a făcut actrița în timpul unui interviu

Anne Hathaway, reacție virală după un gol al echipei Arsenal. Ce a făcut actrița în timpul unui interviu
8

de Cristina Țapu,

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, iar cariera sa nu mai are nevoie de prezentare. Recent, fanii au fost surprinși să vadă și o altă latură a îndrăgitei actrițe, cea de suporter înrăit al unei echipe de fotbal.

Anne Hathaway, reacție amuzantă în timpul unui interviu

Anne Hathaway nu și-a putut ascunde entuziasmul în timpul unui interviu, în timp ce se bucura de un gol înscris de Arsenal într-un meci din Premier League. Reacția ei a devenit virală.

Într-o zi de sâmbătă, Arsenal Londra a triumfat într-un meci în deplasare împotriva lui Wolverhampton, cu scorul de 2-0. Primul gol a fost marcat de Trossard în minutul 45, iar rezultatul final a fost stabilit de Odegaard în minutul ’90+5.

În momentul în care Trossard a deschis scorul pentru Arsenal, fanii din întreaga lume s-au bucurat, iar printre aceștia s-a numărat și Hathaway. Reacția ei a fost surprinsă în timpul unui interviu în care își promova noul film, „The Idea of You”.

În timp ce era intervievată pentru Interview Magazine, colegul ei Nicholas Galitzine a fost atent la scor și a avertizat-o pe actriță imediat ce Trossard a marcat primul gol.

„Te iubesc!”, a fost reacția încântată a lui Hathaway. Ulterior, actrița a explicat care a fost motivul pentru care a reacționat inedit: „Scuze, suntem amândoi fani ai aceleiaşi echipe şi acum se desfăşoară un meci”.

Anne Hathaway este deținătoarea unui premiu Oscar

Născută pe 12 noiembrie 1982, în Brooklyn, New York, Anne Jacqueline Hathaway și-a descoperit pasiunea pentru arta spectacolului încă din copilărie. Primul său rol major a venit în filmul „The Princess Diaries” din 2001, unde a interpretat rolul principal al prințesei Mia Thermopolis, cucerind inimile publicului cu farmecul său și talentul său natural.

Anne HathawayIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De-a lungul anilor, Hathaway a demonstrat o versatilitate impresionantă în alegerea rolurilor sale, abordând genuri variate, de la comedie și dramă, până la musicaluri și filme de acțiune. Rolurile sale în filme precum „Brokeback Mountain”, „The Devil Wears Prada”, „Les Misérables” și „The Dark Knight Rises” au fost aclamate de critici și i-au adus recunoaștere la nivel mondial.

Un moment de referință în cariera sa a fost câștigarea premiului Oscar pentru „Cea mai bună actriță într-un rol secundar” pentru interpretarea sa emoționantă în musicalul „Les Misérables” din 2012. Performanța sa în rolul lui Fantine a demonstrat nu doar abilitățile sale actoricești remarcabile, ci și pasiunea și angajamentul său față de arta spectacolului.

Sursă foto: Hepta – Twitter

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton