; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anne hathaway

Anne Hathaway are un nou proiect. Actrița îi va da viață scriitoarei și jurnalistei Pamela Druckerman

31 March 2020

Anne Hathaway (37 de ani) este protagonista filmului „French Children Don’t Throw Food’, bazat pe autobiografia scriitoarei și jurnalistei Pamela Druckerman. 

Conform femalefirst.co.uk, actrița a semnat deja contractul pentru filmul în care o va interpreta pe scriitoarea și jurnalista de 35 de ani Pamela Druckerman, corespondentă a publicației „New York Times'. Din 2017, aceasta s-a stabilit la Paris și și-a luat cetățenia franceză, iar cartea sa (care va fi ecranizată acum) a fost inspirată de experiența ei maternă. Atunci când a rămas însărcinată, scriitoarea a început să studieze comportamentul mamelor din Franța și a tras concluzia că acestea au o atitudine foarte diferită de a americancelor cu privire la tot ce este legat de copii.

În urma observațiilor sale, autoarea a publicat în Marea Britanie (în 2012) volumul cu titlul pe care îl va avea și filmul, „French Children Don’t Throw Food’, apărut în Statele Unite cu titlul „Bringing Up Bébé: One American Mother Discovers the Wisdom of French Parenting'. Deocamdată se știe că pelicula va fi produsă de StudioCanal și Blueprint Pictures (care a lansat și multipremiata peliculă „Trei panouri lângă Ebbing, Missouri'). 

Anne Hathaway a jucat recent în thrillerul „Ultimul lucru pe care l-a dorit' (disponibil pe Netflix) și a apărut alături de Stanley Tucci și Octavia Spencer în comedia „The Witches', inspirată de o poveste clasică a lui Roald Dahl și aflată în pre-producție. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare