Homepage  / Vedete străine

Anne Hathaway, în lacrimi la premiera filmului „The Idea of You”. Nicholas Galitzine a făcut furori pe scenă. VIDEO de la eveniment

Anne Hathaway, în lacrimi la premiera filmului „The Idea of You”. Nicholas Galitzine a făcut furori pe scenă. VIDEO de la eveniment

de Andreea Hentea,

Proiectat recent, în premieră mondială, în cadrul amplului festival anual SXSW, din Texas, filmul „The Idea of You” (2024), pe care îl vom vedea și noi în curând, a provocat o reacție de emoție puternică din partea fanilor, transmisă și membrilor echipei prezenți la eveniment. Ce știm despre film și unde îl vom vedea.

Recent, în cadrul evenimentului SXSW din Austin, Texas, un conglomerat anual de manifestări care cuprinde festivaluri de film, conferințe și experiențe media interactive, a avut loc premiera mondială a filmului „The Idea of You”, o poveste de dragoste despre care s-a vorbit foarte mult în ultima vreme.

Protagoniștii săi sunt Solène (Anne Hathaway), o mamă singură de 40 de ani, și Hayes Campbell (Nicholas Galitzine), carismaticul solist al trupei de băieți August Moon, care are un succes nebun de public. Cei doi se cunosc din întâmplare la festivalul muzical Coachella, din California, unde Solène a venit cu fiica sa adolescentă, Izzy (Ella Rubin), iar scânteia apărută pe loc între ei duce la o intensă poveste de dragoste, în ciuda ezitărilor lui Solène.

@varietymagazine

Anne Hathaway gets emotional at the SXSW premiere of her film „The Idea of You,” in which she stars opposite Nicholas Galitzine: „I will never forget this screening. Thank you.”

♬ original sound – Variety

Mulțimea de fani sosită la premiera mondială a filmului s-a arătat extrem de încântată în timpul proiecției, aplaudând asurzitor momentele romantice ale celor două personaje. Copleșită de emoție, Anne Hathaway a urcat pe scenă la sesiunea de întrebări și răspunsuri de după filmul proiectat la cinematograful Paramount din Austin. „Nu pot să vorbesc”, a exclamat actrița, adresându-se publicului printre lacrimi, iar când un fan i-a strigat „Te iubesc!”, i-a replicat: „Și eu te iubesc mult. Nu ai idee ce cadou ne-ai oferit cu receptivitatea ta, fiind atât de conectat la fiecare mică nuanță din povestea asta. Nu voi uita niciodată această proiecție”.

Îndrăgita actriță în vârstă de 41 de ani a declarat despre povestea din film: „Din anumite motive, ne referim la poveștile despre maturizare ca fiind ceva ce ți se întâmplă în prima parte a vieții. Nu știu cum vă simțiți voi, dar eu simt că înfloresc în continuare. Așa că, atunci când Cathy Schulman și Gabrielle Union (producătoarele filmului – n.r.) mi-au oferit acest rol atât de generos, am fost încântată să accept”.

Potrivit fermecătorului Nicholas Galitzine (pe care îl putem vedea la SkyShowtime, în serialul „Mary & George”), primit – de asemenea – cu mare entuziasm de public, între el și Anne Hathway s-a format o legătură spirituală instantanee chiar de la prima probă pe care au dat-o. „Spațiile astea pentru audiții pot fi extrem de intimidante și lipsite de naturalețe, dar acolo s-a întâmplat ceva aproape spiritual, am simțit o legătură imediată cu Annie”, a povestit el. „Simțeam că avem același gen de umor și totul a fost foarte ușor. Îmi amintesc că am plecat de acolo gândindu-mă: «Indiferent de ce se întâmplă după asta, sunt foarte mândru de lucrul special care s-a întâmplat acolo». A doua zi m-au sunat și mi-au spus: «Vrem să faci parte din acest film»”.

Echipa s-a regăsit în poveste

Filmul a fost regizat de Michael Showalter („Grace și Frankie”, „The Eyes of Tammy Faye”), care a declarat: „Am vrut ca primul sărut dintre Solène și Hayes să dureze cât mai mult. O mare parte din această poveste îl merită. Vrei să simți cu adevărat sentimentul împărtășit de acești doi oameni, iar după ce are loc acel sărut atât de dorit, nu mai e nimic de adăugat”.

Actrița Gabrielle Union a povestit că s-a implicat în producția filmului după ce a citit cartea omonimă din care s-a inspirat acesta, scrisă de prietena ei, Robinne Lee (cu care a jucat în filmul „Scapă-ne de Eva”). Ea a spus că a rezonat cu provocările lui Solène și cu percepția publicului asupra propriei ei relații (Gabrielle Union este măritată cu actorul și producătorul Dwayne Wade, mai tânăr cu zece ani decât ea, cu care are o fetiță, Kaavia – n.r.).

„O trăiesc în fiecare zi. Oamenii ne pun la îndoială familia și dragostea și se întreabă: «De ce ți se pare că meriți asta?»”, a povestit Union despre căsătoria ei cu Dwayne Wade, moment în care un fan i-a strigat de la balcon: „Tu meriți totul!”.

Filmul s-a bucurat deja de cronici laudative. Slashfilm a scris că „Este cu adevărat amuzant și te face să te bucuri de romantismul său foarte convingător”, iar Variety a afirmat că „Filmul îi aparține în totalitate lui Hathaway, a cărei eroină este independentă, atractivă și nu arată niciodată disperată”.

În România, filmul „The Idea of You” va fi disponibil pe platforma Prime Video, începând din 2 mai.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton