Homepage  / Cinema

Anne Hathaway a confirmat că joacă în „Prinţesa îndărătnică 3”. Modul inedit în care a făcut anunțul. „Miracolele se întâmplă”

Anne Hathaway a confirmat că joacă în „Prinţesa îndărătnică 3”. Modul inedit în care a făcut anunțul. „Miracolele se întâmplă”
6

de Roxana Mirea,

Anne Hathaway a confirmat faptul că urmează să reia rolul Miei Thermopolis în „Prinţesa îndărătnică 3”. Regatul Genoviei se pregătește pentru o nouă aventură regală, iar fanii sunt nerăbdători să vadă ce surprize aduce această continuare mult așteptată. Iată modul în care celebra actriță a împărtășit vestea. 

Anne Hathaway revine în „Prinţesa îndărătnică 3” 

Anne Hathaway se întoarce pentru „Prinţesa îndărătnică 3”. Actrița a confirmat vestea pe Instagram, la câteva ore după ce Deadline a scris că regizoarea Adele Lim filmului. 

În videoclipul pe care l-a postat, Hathaway a numărat până la trei, cu imagini cu ea însăși mai tânără în rolul Miei Thermopolis și cu Julie Andrews în rolul reginei Clarisse Renaldi, ambele spunând: „Taci!” 

Miracolele se întâmplă. Înapoi la Genovia cu Adele Lim, Disney, Somewhere Pictures. Basmul continuă”, a scris actrița pe Instagram.

Lim, care a scris animația Disney „Raya and the Last Dragon” (2021) și și-a făcut debutul regizoral cu comedia Lionsgate „Joy Ride” (2023) cu Ashley Park, Sherry Cola, Stephanie Hsu și Sabrina Wu. Printre creditele lui Lim se numără și calitatea de scenarist-producător la „One Tree Hill” și „Lethal Weapon”, precum și co-showrunning la „Star-Crossed”. De asemenea, a scris comedia romantică „Crazy Rich Asians”, regizată de Jon Chu, bazată pe cartea lui Kevin Kwan.  

Recent, Anne Hathaway a jucat în filmul Prime Video „The Idea of You” (2024) în rolul Solène Marchand, alături de Nicholas Galitzine. Comedia romantică este bazată pe cartea lui Robinne Lee. Înainte de asta, Anne Hathaway a apărut în „Mother’s Instinct” (2024) în rolul lui Céline, „She Came to Me” (2023) în rolul Patriciei Jessup-Lauddem și în „Eileen” (2023) în rolul Rebeccăi.  

Debra Martin Chase va produce „Princess Diaries 3”. Printre producători, se numără partenera de producție a lui Lim, Naia Cucukov, și Melissa Stack. Flora Greeson scrie scenariul. 

Hathaway a interpretat-o pentru prima dată pe Mia Thermopolis – o elevă de liceu americană care află că este prințesa Genoviei și este instruită de bunica ei, regina Clarisse Renaldi (Julie Andrews) – în filmul original din 2001. 

Garry Marshall, care a murit în 2016, a regizat și continuarea din 2004, „The Princess Diaries 2: The Royal Engagement”. Filmele se bazează pe seria de cărți scrisă de Meg Cabot. 

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ambele filme au avut un impact considerabil asupra publicului tânăr, în special datorită carismei lui Anne Hathaway, care a devenit un nume important în industria cinematografică după aceste roluri. De asemenea, a fost remarcabilă prezența lui Julie Andrews, o actriță de legendă cunoscută pentru filmele clasice precum „The Sound of Music” și „Mary Poppins”. 

Alți actori din cele două filme nu au confirmat încă dacă se vor întoarce în cel de-al treilea film. Julie Andrews a declarat anterior că nu este sigură unde s-ar potrivi ea într-o a treia continuare. Garry Marshall a regizat primul și al doilea film. Meg Cabot și Gina Wendkos au scris scenariul primului film, iar Shonda Rhimes s-a alăturat celor două pentru cel de-al doilea film.  

Despre primele două filme „Prinţesa îndărătnică”  

„Prinţesa îndărătnică” o prezintă pe Anne Hathaway în rolul Miei Thermopolis, o adolescentă americană stângace și neîncrezătoare în sine care locuiește în San Francisco. Povestea începe când Mia află că este moștenitoarea tronului unui mic regat european fictiv numit Genovia. 

În acest film, Julie Andrews joacă rolul Reginei Clarisse Renaldi, bunica Miei, care îi dezvăluie adevărul despre originile sale regale și o pregătește pentru noul său rol. De-a lungul filmului, Mia trebuie să decidă dacă își va accepta sau nu destinul regal, în timp ce învață despre responsabilitățile și sacrificiile care vin odată cu acest rol. 

Al doilea film din serie, The Princess Diaries 2: Royal Engagement, de continuă povestea Miei, care acum locuiește în Genovia și se pregătește să devină regină. Povestea se complică atunci când descoperă că, pentru a putea urca pe tron, trebuie să se căsătorească în termen de 30 de zile, potrivit legilor regatului. 

Anne Hathaway și Julie Andrews revin în rolurile lor principale, iar filmul introduce noi personaje, inclusiv pe Nicholas Devereaux (interpretat de Chris Pine), un tânăr care are și el pretenții la tron.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton