Homepage  / Vedete româneşti

Anna Lesko, situație inedită în vacanța cu fiul ei. Ce gest a făcut artista față de o fetiță. „Lucrurile pot scăpa de sub control”

Anna Lesko, situație inedită în vacanța cu fiul ei. Ce gest a făcut artista față de o fetiță. „Lucrurile pot scăpa de sub control”
9

de Roxana Mirea,

Anna Lesko are grijă de una singură de fiul ei, Adam, în vârstă de 9 ani, după ce s-a despărțit de tatălui copilului, Dj Vinnie. Recent, artista a povestit ce i s-a întâmplat în timp ce se afla în vacanță cu fiul ei. Iată ce gest a făcut față de o fetiță, dar și ce sfat a avut pentru mămicile care o urmăresc în mediul online.

Anna Lesko, despre cum își educă copilul

Anna Lesko își crește singură fiul. La 44 de ani, ea are grijă de una singură de Adam, în vârstă de 9 ani. Anna Lesko şi iubitul ei, DJ Vinnie, s-au despărţit în 2019, după nu mai puţin de 8 ani de relaţie. Vedeta este o mamă dedicată și este foarte preocupată de educația copilului ei.

Recent, Anna Lesko a povestit cum îl educă pe Adam și la ce situație a fost martoră în timp ce se afla în vacanță cu copilul.

„M-a întrebat o mămică în avion, auzind o discuție între mine și Adam – „Cum de este atât de înțelegător?!” Mi-a venit mănușă această întrebare pentru că eu îl educ pe Adam acasă, nu în public.

De curând, ne-am întors dintr-o superbă vacanță, într-un un loc minunat, predestinat familiilor cu copii.

Mi-a fost dat să observ un fenomen aproape zilnic, cum părinții nu reușeau să gestioneze relația cu copiii lor, fară scandal, țipete, urlete, pedepse în public”, a început mesajul Anna Lesko.

anna-lesko-situatie-surprinzatoare-in-vacanta.-ce-gest-a-facut-fata-de-o-fetita-si-ce-mesaj-a-avut-pentru-parinti-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce gest a făcut Anna Lesko față de o fetiță care plângea

În continuare, vedeta a povestit cum a reușit să liniștească o fetiță care plângea.

„Într-o zi la plajă, o fetiță nu se oprea din lovit pe unul din frații săi, cu ce avea la îndemână. Mama îl dădea cu cremă pe cel mare, iar tata stătea cu ochii în telefon lângă fetița isterică. Timp de 15 minute, fetița a țipat la toți. Apoi, mama a început să țipe la ea. A intervenit și tata la fel, țipând. Apoi frații țipau între ei și tot așa. Adam se uita șocat la această scenă. Cum nu am putut  să mai stau deoparte, mi-am permis să mă apropii de fetița nervoasă. Am luat-o de mânuță și i-am pupat-o. Fetiță s-a oprit brusc din isterie. Avea ochishorii roșii și umflați de la atâta plâns. Am mângâiat-o pe umeri și am strâns-o de mânuță, spunandu-i că este foarte frumoasă, iar codițele ei sunt împletite fabulos. Am rugat-o să nu mai fie supărată și să-l lase pe Adam să doarmă un pic fiind foarte obosit după câteva ore de topogane și bălăceală. Fetița sughiță și se uită la mine uimită în timp ce îi vorbeam calm și drăgăstos.

M-am întors la Adam. Fetița nu a mai țipat și la scurt timp a adormit.

Eu întotdeauna am considerat că este important și de datoria mea să port discuții cu Adam înainte de orice tip de eveniment la care vom merge, implicit vacanțele. În plus, vacanțele pot fi obositoare și lucrurile pot scăpa de sub control. Știind acest aspect, noi facem înțelegerile din timp, negociem și învățăm acasă să ne respectăm reciproc nevoile încât în public să ne comportăm civilizat unul cu celalat.

Nu vreau să sune a lecții de viață și îmi cer scuze preventiv dacă această istorisire a deranjat pe cineva. Nu aceasta a fost intenția mea. Îmi doresc doar să ne înțelegem copiii și să îi creștem în armonie și iubire, începând de acasă. Astfel timpul petrecut în vacanțe va fi mult mai plăcut pentru toți”, a mai povestit Anna Lesko pe Facebook și Instagram.

Sursa Foto: Facebook și Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton