Homepage  / Televiziune

Anna Lesko și Cătălin Botezatu, invitați speciali la Săriți de pe fix!, 16 noiembrie 2023. Primele imagini

Anna Lesko și Cătălin Botezatu, invitați speciali la Săriți de pe fix!, 16 noiembrie 2023. Primele imagini
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Săriți de pe fix” este difuzată în această seară, 16 noiembrie 2023, la Pro TV. Invitații speciali sunt Anna Lesko și Cătălin Botezatu. Iată primele imagini din ediția de diseară a emisiunii pe care o prezintă Cabral.        

Anna Lesko și Cătălin Botezatu, invitați la Săriți de pe fix 

8 comedianți și 2 invitați speciali își vor da întâlnire pe cea mai înclinată scenă din România pentru a le oferi telespectatorilor un adevărat show de comedie. În această seară, de la ora 21:30, Cabral dă tonul distracției într-o nouă ediție Săriți de pe fix! 

Anna Lesko și Cătălin Botezatu sunt oaspeții care se vor juca Mima Turbina, Decolare spontană sau Planul Înclinat alături de Anisia Gafton, Anca Dinicu, Irina Antonie, Alex Bogdan, Cătălin Neamțu, Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiși. Unii sar cu parașuta, alții sar rândul la coadă, noi suntem din altă categorie: noi suntem săriți de pe fix! Să dăm comediei ce este al comediei!”, va spune Cabral. 

Sexy și încrezătoare, Anna Lesko se va duela cu Anca Dinicu în proba Decolare spontană – cine va răspunde corect, rămâne la sol, cine nu, decolează cu o viteză amețitoare spre tavan. Rețetele de Crăciun, dansurile de societate, genurile muzicale și soliștii cu părul blond vor fi câteva dintre subiectele ce le vor da bătăi de cap celor două. Prima care se va bucura de o decolare spontană va fi Anca Dinicu: „Mai am puțin și intru la menopauză. Jur! E ceva…”, va spune aceasta după ce va reveni la sol.  

Anca Dinicu si Anna Lesko – Decolare spontana (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Reacțiile Annei Lesko vor stârni ropote de aplauze și hohote de râs: „Doamne, mi-a sărit tot! Eu nu mai am minte, nu mai sunt om. Când ți-am spus că nu mai am creier, nu-l mai am, s-a dus la mine acasă, la Chișinău!”  

Cum va reacționa Cătălin Botezatu când va trebui să facă provocarea VIP Taxi, dar și cum își va intra în rolul soțului Anisiei Gafton pentru Planul Înclinat, vedem în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV.

Sursa Foto: Pro TV 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton