Homepage  / Vedete româneşti

Anna Lesko, videoclip provocator în costum de baie. Fanii s-au întrecut în complimente când au văzut-o: „Perfectă. Nimic în plus!”

Anna Lesko, videoclip provocator în costum de baie. Fanii s-au întrecut în complimente când au văzut-o: „Perfectă. Nimic în plus!”
22

de Cristina Țapu,

Anna Lesko, în vârstă de 45 de ani, este în mod incontestabil, una dintre cele mai frumoase femei din România. Artista nu ezită să pozeze provocator pe pagina personală de Instagram, iar recent și-a luat fanii prin surprindere după ce a distribuit un clip video în care apare purtând costum de baie.

Anna Lesko, videoclip provocator în costum de baie

Anna Lesko, considerată una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare femei din România, a captat din nou atenția internauților. Artista, care a cucerit multe inimi de-a lungul timpului, a postat recent pe rețelele de socializare imagini incendiare în costum de baie.

Recent, Anna Lesko a postat pe Instagram imagini de la plajă, în care poartă un costum de baie minuscul și colorat, din două piese. Imaginile au avut un impact puternic, atrăgând imediat reacțiile fanilor.

anna-lesko-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

„Un corp superb,perfect! Toată aprecierea din partea mea. Ai un băiețel minunat, ești cea mai fericită mămică” / „Ce corp perfect” / „Perfectă…nimic în plus!” / Sexy și atrăgătoare” / „Cea mai frumoasă și sexy”, au fost o parte dintre comentariile primite de către Anna Lesko.

Anna Lesko a făcut portretul bărbatului ideal

Anna Lesko nu are niciun iubit în momentul de față, deși își dorește pe cineva în viața ei. În urmă cu cinci ani, ea și DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei, s-au despărțit. Artista a dezvăluit de ce nu au funcționat relațiile ei, dar și ce își dorește în momentul de față de la un bărbat. 

Cum arata barbatul ideal pentru Anna Lesko (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 22

Anna Lesko, în vârstă de 45 de ani, este singură. Ea și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea în anul 2019 când, după mai bine de 8 ani de relație, și-au anunțat despărțirea. Deși relațiile ei nu au funcționat, Anna Lesko își dorește un iubit și știe clar ce vrea de la bărbatul de lângă ea. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, cântăreața a dezvăluit că viitorul ei partener trebuie să aibă o serie de calități.  

„Liniștea este unul dintre limbajele iubirii. Liniștea când un bărbat spune: Vino-ncoace, vino în brațele mele. Și te strânge în brațe și eu asta îmi doresc de la bărbatul meu pe viitor. 

Atunci când mă strânge și eu să simt liniștea. Eu nu mai sunt agitată pentru că el m-a manipulat, pentru că m-a mințit, nu am traumele de acum un an că nu știu ce s-a întâmplat. Pentru că acum îmi vorbește așa, pentru că apoi nu se ține de cuvânt, toate astea creează această neliniște. Tu trăiești într-un stres. (…) Este foarte important să îți dorești îmbrățișarea unui om, a unui bărbat care îți dă această siguranță de care o femeie are nevoie. Eu am avut parte de asta în trecut, dar eu nu am avut parte de ochi, urechi, nu am fost pregătită pentru așa ceva”, a declarat Anna Lesko, în podcastul lui Mihai Morar.

Sursă foto: Instagram Anna Lesko

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton