Homepage  / Vedete româneşti

Anna Lesko, pictorial provocator pe plajă. Cum arată artista de 45 de ani în costum de baie

Anna Lesko, pictorial provocator pe plajă. Cum arată artista de 45 de ani în costum de baie
16

de Cristina Țapu,

Anna Lesko, în vârstă de 45 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Deși a trecut de prima tinerețe, artista are un trup tras ca prin inel și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. De această dată, Anna Lesko s-a fotografiat în costum de baie, iar fanii s-au întrecut în comentarii.

Anna Lesko, pictorial provocator în costum de baie

Zilele trecute, Anna Lesko s-a bucurat de câteva zile de vacanță și de nisipul fin. Artista a profitat de ocazie pentru a se fotografia într-un costum de baie, din două piese, care i-a pus în evidență trupul tonifiat. Fanii au complimentat-o pe Anna pentru modul în care arată și au remarcat că trecerea timpului nu-și pune amprenta asupra sa, așadar imaginile au fost apreciate de peste 5.000 de persoane în 24 de ore de la publicare.

anna 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Anna Lesko nu are niciun iubit în momentul de față, deși își dorește pe cineva în viața ei. În urmă cu cinci ani, ea și DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei, s-au despărțit. Artista a dezvăluit de ce nu au funcționat relațiile ei, dar și ce își dorește în momentul de față de la un bărbat. 

Anna Lesko a făcut portretul bărbatului ideal

Anna Lesko, în vârstă de 45 de ani, este singură. Ea și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea în anul 2019 când, după mai bine de 8 ani de relație, și-au anunțat despărțirea. Deși relațiile ei nu au funcționat, Anna Lesko își dorește un iubit și știe clar ce vrea de la bărbatul de lângă ea. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, cântăreața a dezvăluit că viitorul ei partener trebuie să aibă o serie de calități.

„Liniștea este unul dintre limbajele iubirii. Liniștea când un bărbat spune: Vino-ncoace, vino în brațele mele. Și te strânge în brațe și eu asta îmi doresc de la bărbatul meu pe viitor. 

Atunci când mă strânge și eu să simt liniștea. Eu nu mai sunt agitată pentru că el m-a manipulat, pentru că m-a mințit, nu am traumele de acum un an că nu știu ce s-a întâmplat. Pentru că acum îmi vorbește așa, pentru că apoi nu se ține de cuvânt, toate astea creează această neliniște. Tu trăiești într-un stres. (…) Este foarte important să îți dorești îmbrățișarea unui om, a unui bărbat care îți dă această siguranță de care o femeie are nevoie. Eu am avut parte de asta în trecut, dar eu nu am avut parte de ochi, urechi, nu am fost pregătită pentru așa ceva”, a declarat Anna Lesko, în podcastul lui Mihai Morar. 

Anna Lesko, născută pe 10 ianuarie 1979 în Chișinău, Republica Moldova, este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală și de televiziune din România. Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe mai multe decenii, Anna a captivat publicul cu talentul său vocal remarcabil și personalitatea sa carismatică.

Anna Lesko a cunoscut succesul cu piese precum „24,” „In My Bedroom,” și „Go Crazy,” care au devenit adevărate hituri în cluburile din întreaga țară. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton